در این برنامه فرایند کرهزنی را بررسی میکنیم. دستگاه چرن جهت تهیه کره از خامه کش داده شده یا ماست پر چرب به کار میرود. برای انجام این فرایند 2/3 وزن چرن را پر از خامه کش داده شده یا ماست میکنیم. مقداری آب گرم میریزیم. آب گرم در طول هم زدن باعث میشود که گویچههای چربی پاره و آزاد شوند. بعد از ریختن این مواد درب دستگاه چرن را میبندیم و آن را روشن میکنیم. بعد از مدتی چرخیدن درون چرن آب سرد میریزیم و آب سرد بالای دستگاه را هم باز میکنیم. سرما باعث میشود که گویچههای چربی جمع گردد و دانههای کره تشکیل شود.