در سیستمهایی که بادامک میل سوپاپ به صورت مستقیم به تایپیت (استکانی) فرمان میدهد، معمولاً از روش شیمگذاری برای تنظیم خلاصی سوپاپ استفاده میشود. در این روش نیز پس از رعایت قیچی سوپاپهای سیلندر قرینه، ابتدا مقدار خلاصی سوپاپها را با فیلر اندازهگیری و یادداشت کنید و پس از مقایسه اندازههای گرفته شده با کتاب راهنمای سرویس و تعمیرات، لازم است برای تنظیم، ضخامت شیمها را به اندازه لازم کم یا زیاد کنید.
هنرجویان عزیز آموزش شیمگیری سوپاپ در 7 قسمت برای شما آماده شده است که در این بخش شاهد قسمت اول آن میباشید.