X
مقالات و محتوا > نتایج جستجو
آخرین عناوین
0
94
0

فیلم آموزش تولید فراورده های لبنی - پایه دهم (پودمان چهارم: آزمون میکروبی)

هنرجوی عزیز؛ در این فیلم آموزشی با مبحث آزمون میکروبی، کشت میکروبی به روش مخلوط کردن نمونه با محیط کشت آشنا می‌شوید.
گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1401/01/22
1
98
0

فیلم آموزش تولید فراورده های لبنی - پایه دهم (پودمان سوم: آزمون‌های کنترل کیفی ماده اولیه)

دانش آموز عزیز؛ در این فیلم آموزشی با مبحث آزمون‌های کنترل کیفی ماده اولیه و اندازه گیری چربی شیر به روش ژربر آشنا می‌شوید
گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1401/01/22
0
281
0

فیلم آموزش تولید فراورده های لبنی - پایه دهم (پودمان دوم: فرایند تولید ماست)

ماست حاصل یک انعقاد اسیدی در شیر است که طی آن پروتئین‌های شیر در اثر فعالیت باکتری‌های تولید کننده لاکتیک اسید منعقد می‌شوند. در بین فراورده‌های تخمیری شیر، ماست محبوب‌ترین و معروف‌ترین آنها است
گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1401/01/22
0
178
0

فیلم آموزش تولید فراورده های لبنی - پایه دهم (پودمان پنجم: اندازه گیری نقطه ذوب کره)

برای اندازه‌گیری نقطه ذوب کره ابتدا باید کره را 5 تا 10 درجه بالاتر از نقطه ذوبش حرارت بدهیم و گرم کنیم. بعد حدود 10 تا 12 میلی متر از دو عدد لوله مویی را داخل کره ذوب شده فرو می‌کنیم. حالا لوله‌های آغشته به کره را داخل بشر آب و یخ قرار می‌دهیم تا کره
گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1400/11/28
0
175
0

فیلم آموزش تولید فراورده های لبنی - پایه دهم (پودمان پنجم: فرایند تولید کره)

در این برنامه فرایند کره‌زنی را بررسی می‌کنیم. دستگاه چرن جهت تهیه کره از خامه کش داده شده یا ماست پر چرب به کار می‌رود. برای انجام این فرایند 2/3 وزن چرن را پر از خامه کش داده شده یا ماست می‌کنیم. مقداری آب گرم می‌ریزیم. آب گرم در طول هم زدن باعث می‌شود
گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1400/11/28
0
281
0

فیلم آموزش تولید فراورده های لبنی - پایه دهم (پودمان پنجم: فرایند تولید خامه)

سپراتور دستگاه خامه‌گیر است که حدود هزار دور در دقیقه می‌چرخد و یک تن در ساعت ظرفیت خامه‌گیری از شیر را دارد. سپراتور ما چهل صفحه دارد که به ترتیب روی هم قرار می‌دهیم و بعد درب آن را می‌گذاریم و آن را روی پایه نهایی قرار می‌دهیم که دو تا خروجی شیر پس چرخ
گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1400/11/28

فیلم آموزش تولید فراورده های لبنی - پایه دهم (پودمان چهارم: آزمون میکروبی)

گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1401/01/22
هنرجوی عزیز؛ در این فیلم آموزشی با مبحث آزمون میکروبی، کشت میکروبی به روش مخلوط کردن نمونه با محیط کشت آشنا می‌شوید.

فیلم آموزش تولید فراورده های لبنی - پایه دهم (پودمان سوم: آزمون‌های کنترل کیفی ماده اولیه)

گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1401/01/22
دانش آموز عزیز؛ در این فیلم آموزشی با مبحث آزمون‌های کنترل کیفی ماده اولیه و اندازه گیری چربی شیر به روش ژربر آشنا می‌شوید

فیلم آموزش تولید فراورده های لبنی - پایه دهم (پودمان دوم: فرایند تولید ماست)

گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1401/01/22
ماست حاصل یک انعقاد اسیدی در شیر است که طی آن پروتئین‌های شیر در اثر فعالیت باکتری‌های تولید کننده لاکتیک اسید منعقد می‌شوند. در بین فراورده‌های تخمیری شیر، ماست محبوب‌ترین و معروف‌ترین آنها است

فیلم آموزش تولید فراورده های لبنی - پایه دهم (پودمان پنجم: اندازه گیری نقطه ذوب کره)

گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1400/11/28
برای اندازه‌گیری نقطه ذوب کره ابتدا باید کره را 5 تا 10 درجه بالاتر از نقطه ذوبش حرارت بدهیم و گرم کنیم. بعد حدود 10 تا 12 میلی متر از دو عدد لوله مویی را داخل کره ذوب شده فرو می‌کنیم. حالا لوله‌های آغشته به کره را داخل بشر آب و یخ قرار می‌دهیم تا کره

فیلم آموزش تولید فراورده های لبنی - پایه دهم (پودمان پنجم: فرایند تولید کره)

گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1400/11/28
در این برنامه فرایند کره‌زنی را بررسی می‌کنیم. دستگاه چرن جهت تهیه کره از خامه کش داده شده یا ماست پر چرب به کار می‌رود. برای انجام این فرایند 2/3 وزن چرن را پر از خامه کش داده شده یا ماست می‌کنیم. مقداری آب گرم می‌ریزیم. آب گرم در طول هم زدن باعث می‌شود

فیلم آموزش تولید فراورده های لبنی - پایه دهم (پودمان پنجم: فرایند تولید خامه)

گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1400/11/28
سپراتور دستگاه خامه‌گیر است که حدود هزار دور در دقیقه می‌چرخد و یک تن در ساعت ظرفیت خامه‌گیری از شیر را دارد. سپراتور ما چهل صفحه دارد که به ترتیب روی هم قرار می‌دهیم و بعد درب آن را می‌گذاریم و آن را روی پایه نهایی قرار می‌دهیم که دو تا خروجی شیر پس چرخ

برچسب‌ها:
نویسندگان