هنوز هیچ مطلبی وارد نشده!
هیچ نتیجهای برای جستجوی شما یافت نشد.
آخرین عناوین
هنرجویان گرامی در ادامه آشنایی با نرمافزار، لازم است که نحوه ارائه گزارش روزانه به وسیله نرمافزار را هم بیاموزید. پس این برنامه آموزشی را با دقت ببینید
هنرجویان محترم در این برنامه شما میتوانید با نحوه کار با نرمافزاری که هدایت ناوگان و ناوبری توسط آن انجام میشود، آشنا گردید. لطفا این برنامه را با دقت ببینید
از روی یک نقشه شهری، اطلاعات مفید و نقاط قابل دسترسی (کاربریهای زمین) متفاوتی استخراج میشود؛ مثلا با استفاده از آن میتوان از وجود نقاط و کاربریهای مسکونی، تجاری، اداری، آموزشی و غیره اطلاع پیدا کرد. همچنین میتوان اسامی خیابانها، معابر و جهت ترافیکی
هنرجویان گرامی پایانهها یکی از محلهای شلوغ، پر رفت و آمد و در معرض مسائل مختلف محیطی است. لازم است که هنرآموزان برای آشنایی بیشتر هنرجویان با محل کارشان، آنها را به پایانههای مسافربری درون شهری ببرند و همچنین از ایستگاههای بین خطوط داخل شهرها هم بازدید
یکی از تجهیزات داخل اتوبوس بستههای غذایی است که در زمانهای مشخص به مسافران ارائه میشود. سرو این بستهها در اتوبوس به دو شکل انجام میشود. یکی از این روشها استفاده از ترولی و دیگری به وسیله سینیهایی است که باید کف آنها کائوچویی باشد. جالب است بدانید
یکی از مهمترین مسائل در بخش مهمانداری استقبال مناسب از مسافران است. استفاده از کلمات مناسب، خوشرویی و آرامش در مواجهه با مسافران، باعث میشود تصویر خوبی از آن پایانه و تیمی که قصد رساندن مسافران به مقصد را دارند، در ذهن مسافر ایجاد شود و حتی آن مسافران
هنرجویان گرامی در ادامه آشنایی با نرمافزار، لازم است که نحوه ارائه گزارش روزانه به وسیله نرمافزار را هم بیاموزید. پس این برنامه آموزشی را با دقت ببینید
هنرجویان محترم در این برنامه شما میتوانید با نحوه کار با نرمافزاری که هدایت ناوگان و ناوبری توسط آن انجام میشود، آشنا گردید. لطفا این برنامه را با دقت ببینید
از روی یک نقشه شهری، اطلاعات مفید و نقاط قابل دسترسی (کاربریهای زمین) متفاوتی استخراج میشود؛ مثلا با استفاده از آن میتوان از وجود نقاط و کاربریهای مسکونی، تجاری، اداری، آموزشی و غیره اطلاع پیدا کرد. همچنین میتوان اسامی خیابانها، معابر و جهت ترافیکی
هنرجویان گرامی پایانهها یکی از محلهای شلوغ، پر رفت و آمد و در معرض مسائل مختلف محیطی است. لازم است که هنرآموزان برای آشنایی بیشتر هنرجویان با محل کارشان، آنها را به پایانههای مسافربری درون شهری ببرند و همچنین از ایستگاههای بین خطوط داخل شهرها هم بازدید
یکی از تجهیزات داخل اتوبوس بستههای غذایی است که در زمانهای مشخص به مسافران ارائه میشود. سرو این بستهها در اتوبوس به دو شکل انجام میشود. یکی از این روشها استفاده از ترولی و دیگری به وسیله سینیهایی است که باید کف آنها کائوچویی باشد. جالب است بدانید
یکی از مهمترین مسائل در بخش مهمانداری استقبال مناسب از مسافران است. استفاده از کلمات مناسب، خوشرویی و آرامش در مواجهه با مسافران، باعث میشود تصویر خوبی از آن پایانه و تیمی که قصد رساندن مسافران به مقصد را دارند، در ذهن مسافر ایجاد شود و حتی آن مسافران