تأمین آب آشامیدنی فرایندی است که طی آن آب از منابع برداشت شده و برای بهبود کیفیت، تصفیه و به مصرف کننده منتقل میشود. هدف تصفیه آب، تولید کافی و توزیع مداوم آبی است که از نظر شیمیایی، میکروبی و زیباشناختی مطلوب باشد. در این فیلم آموزشی که متناسب با پودمان سوم کتاب کنترل بهداشت و ایمنی محیط مراکز پیش از دبستان تهیه شده است شما با مباحث زیر آشنا میشوید:
- آشغالگیر
- هوادهی و انواع آن: هوادهی ثقلی، هوادهی افشانی، هوادهی دیفیوزها، هوادهی مکانیکی
- نحوه تشخیص نوع جامدات در آب
- تهنشینی