هنوز هیچ مطلبی وارد نشده!
هیچ نتیجهای برای جستجوی شما یافت نشد.
آخرین عناوین
در این فیلم طرز تهیه پنیر را با طعم سیاه دانه، درمنزل میآموزید
هنرجوی عزیز؛ در این فیلم آموزشی با مبحث آزمون میکروبی، کشت میکروبی به روش مخلوط کردن نمونه با محیط کشت آشنا میشوید.
دانش آموز عزیز؛ در این فیلم آموزشی با مبحث آزمونهای کنترل کیفی ماده اولیه و اندازه گیری چربی شیر به روش ژربر آشنا میشوید
ماست حاصل یک انعقاد اسیدی در شیر است که طی آن پروتئینهای شیر در اثر فعالیت باکتریهای تولید کننده لاکتیک اسید منعقد میشوند. در بین فراوردههای تخمیری شیر، ماست محبوبترین و معروفترین آنها است
برای اندازهگیری نقطه ذوب کره ابتدا باید کره را 5 تا 10 درجه بالاتر از نقطه ذوبش حرارت بدهیم و گرم کنیم. بعد حدود 10 تا 12 میلی متر از دو عدد لوله مویی را داخل کره ذوب شده فرو میکنیم. حالا لولههای آغشته به کره را داخل بشر آب و یخ قرار میدهیم تا کره
در این برنامه فرایند کرهزنی را بررسی میکنیم. دستگاه چرن جهت تهیه کره از خامه کش داده شده یا ماست پر چرب به کار میرود. برای انجام این فرایند 2/3 وزن چرن را پر از خامه کش داده شده یا ماست میکنیم. مقداری آب گرم میریزیم. آب گرم در طول هم زدن باعث میشود
در این فیلم طرز تهیه پنیر را با طعم سیاه دانه، درمنزل میآموزید
هنرجوی عزیز؛ در این فیلم آموزشی با مبحث آزمون میکروبی، کشت میکروبی به روش مخلوط کردن نمونه با محیط کشت آشنا میشوید.
دانش آموز عزیز؛ در این فیلم آموزشی با مبحث آزمونهای کنترل کیفی ماده اولیه و اندازه گیری چربی شیر به روش ژربر آشنا میشوید
ماست حاصل یک انعقاد اسیدی در شیر است که طی آن پروتئینهای شیر در اثر فعالیت باکتریهای تولید کننده لاکتیک اسید منعقد میشوند. در بین فراوردههای تخمیری شیر، ماست محبوبترین و معروفترین آنها است
برای اندازهگیری نقطه ذوب کره ابتدا باید کره را 5 تا 10 درجه بالاتر از نقطه ذوبش حرارت بدهیم و گرم کنیم. بعد حدود 10 تا 12 میلی متر از دو عدد لوله مویی را داخل کره ذوب شده فرو میکنیم. حالا لولههای آغشته به کره را داخل بشر آب و یخ قرار میدهیم تا کره
در این برنامه فرایند کرهزنی را بررسی میکنیم. دستگاه چرن جهت تهیه کره از خامه کش داده شده یا ماست پر چرب به کار میرود. برای انجام این فرایند 2/3 وزن چرن را پر از خامه کش داده شده یا ماست میکنیم. مقداری آب گرم میریزیم. آب گرم در طول هم زدن باعث میشود