X
مقالات و محتوا > نتایج جستجو
آخرین عناوین
0
815
0

فیلم آموزش علوم تجربی - پایه سوم (درس دوم: خوراكی ها - تغذيه سالم(سبزیجات))

در این فیلم در رابطه با تغذيه سالم(سبزیجات) صحبت شده است. سبزیجات برگ سبز کدام ها هستند. و چرا باید در رژیم غذایی باشند. چرا خوردن این سبزیجات مهم است.  سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم بروکلین حاوی چه ماده
گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1402/05/24
0
858
0

فیلم آموزش آزمایشگاه علوم تجربی (1) – ویتامین C در میوه‌ها و سبزی‌ها

این آزمایش از سری آزمایش‌های دستورالعملی شماره 18 آزمایش ویتامین C در میوه‌ها و سبزی‌ها است. ویتامین C یا آسکوربیک اسید، یکی از ویتامین‌های محلول در آب است که در برابر حرارت و مواد قلیایی از بین می‌رود. این ویتامین در
گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1400/05/10

فیلم آموزش علوم تجربی - پایه سوم (درس دوم: خوراكی ها - تغذيه سالم(سبزیجات))

گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1402/05/24
در این فیلم در رابطه با تغذيه سالم(سبزیجات) صحبت شده است. سبزیجات برگ سبز کدام ها هستند. و چرا باید در رژیم غذایی باشند. چرا خوردن این سبزیجات مهم است.  سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم بروکلین حاوی چه ماده

فیلم آموزش آزمایشگاه علوم تجربی (1) – ویتامین C در میوه‌ها و سبزی‌ها

گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1400/05/10
این آزمایش از سری آزمایش‌های دستورالعملی شماره 18 آزمایش ویتامین C در میوه‌ها و سبزی‌ها است. ویتامین C یا آسکوربیک اسید، یکی از ویتامین‌های محلول در آب است که در برابر حرارت و مواد قلیایی از بین می‌رود. این ویتامین در

برچسب‌ها:
نویسندگان