X
مقالات و محتوا > نتایج جستجو
آخرین عناوین
0
214
0

فیلم آموزش فراوری گیاهان دارویی و خشکبار – پودمان پنجم (دمنوش ترکیبی)

به نوشیدنی­ هایی که از دم کردن گیاهان دارويی مختلف به دست می ­آیند، دمنوش گفته می­ شود. دمنوش ­ها اجزای گياهان دارويی قابل حل در آب مانند گل، برگ، ساقه، ريشه، دانه و پوست ميوه هستند. این دمنوش­ ها خاصیت دارویی دارند
گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1400/06/20
0
234
0

فیلم آموزش فراوری گیاهان دارویی و خشکبار – پودمان پنجم (آماده سازی مواد اولیه)

چای ­های اسانس ­دار یا عطری كه بيشتر به صورت وارداتی هستند، در كشور ما مصرف زيادی دارند. مشخص شده است تركيبات شيميايی تشديد كننده رنگ و طعم كه به اين چای ­ها اضافه می ­شوند اثرات زيان ­باری برای سلامتی افراد دارند
گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1400/06/20
0
272
0

فیلم آموزش فراوری گیاهان دارویی و خشکبار – پودمان چهارم (عملیات عرق گیری)

تقطیر یکی از متداول­ ترین راه ­های جداسازی مواد از یکدیگر به علت تفاوت نقطه جوش است که در آن مایع به ترکیباتی که نقطه جوش متفاوت دارند تقسیم می­ شود. در این فرایند مایعات ابتدا به بخار آب تبدیل شده و پس از فرایندی، بخار سرد و به مایع تبدیل می­ شود
گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1400/06/20
0
242
0

فیلم آموزش فراوری گیاهان دارویی و خشکبار – پودمان چهارم (آماده سازی مواد اولیه)

در اصطلاح گیاهان دارویی و معطر گیاهانی هستند که برای معطرسازی غذاها و نوشیدنی­ ها، مسائل درمانی، آرایشی و بهداشتی، رنگرزی، عطرسازی و دیگر مصارف کاربرد دارند. گل محمدی، بیدمشک، نعناع و بومادران از جمله گیاهان دارویی هستند
گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1400/06/20
1
1466
1

فیلم آموزش تولید عرقیات و دمنوش های گیاهی

دم‌نوش‌های گیاهی، فراورده‌های حاصل از دم كردن برخی گیاهان دارویی هستند كه عطر، طعم، خواص و حسی مطلوبی دارند. امروزه تمایل مصرف‌کنندگان به دم‌نوش‌های گیاهی به صورت روزافزونی در حال افزایش است. در كشور ما استفاده از عرقیات گیاهی نیز
گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1398/02/07

فیلم آموزش فراوری گیاهان دارویی و خشکبار – پودمان پنجم (دمنوش ترکیبی)

گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1400/06/20
به نوشیدنی­ هایی که از دم کردن گیاهان دارويی مختلف به دست می ­آیند، دمنوش گفته می­ شود. دمنوش ­ها اجزای گياهان دارويی قابل حل در آب مانند گل، برگ، ساقه، ريشه، دانه و پوست ميوه هستند. این دمنوش­ ها خاصیت دارویی دارند

فیلم آموزش فراوری گیاهان دارویی و خشکبار – پودمان پنجم (آماده سازی مواد اولیه)

گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1400/06/20
چای ­های اسانس ­دار یا عطری كه بيشتر به صورت وارداتی هستند، در كشور ما مصرف زيادی دارند. مشخص شده است تركيبات شيميايی تشديد كننده رنگ و طعم كه به اين چای ­ها اضافه می ­شوند اثرات زيان ­باری برای سلامتی افراد دارند

فیلم آموزش فراوری گیاهان دارویی و خشکبار – پودمان چهارم (عملیات عرق گیری)

گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1400/06/20
تقطیر یکی از متداول­ ترین راه ­های جداسازی مواد از یکدیگر به علت تفاوت نقطه جوش است که در آن مایع به ترکیباتی که نقطه جوش متفاوت دارند تقسیم می­ شود. در این فرایند مایعات ابتدا به بخار آب تبدیل شده و پس از فرایندی، بخار سرد و به مایع تبدیل می­ شود

فیلم آموزش فراوری گیاهان دارویی و خشکبار – پودمان چهارم (آماده سازی مواد اولیه)

گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1400/06/20
در اصطلاح گیاهان دارویی و معطر گیاهانی هستند که برای معطرسازی غذاها و نوشیدنی­ ها، مسائل درمانی، آرایشی و بهداشتی، رنگرزی، عطرسازی و دیگر مصارف کاربرد دارند. گل محمدی، بیدمشک، نعناع و بومادران از جمله گیاهان دارویی هستند

فیلم آموزش تولید عرقیات و دمنوش های گیاهی

گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1398/02/07
دم‌نوش‌های گیاهی، فراورده‌های حاصل از دم كردن برخی گیاهان دارویی هستند كه عطر، طعم، خواص و حسی مطلوبی دارند. امروزه تمایل مصرف‌کنندگان به دم‌نوش‌های گیاهی به صورت روزافزونی در حال افزایش است. در كشور ما استفاده از عرقیات گیاهی نیز

برچسب‌ها:
نویسندگان